Secretariaat: Georges Lefevre 0479 84 09 57 georges.lefevre@gmail.com
Inloggen

Gevonden!

In de komende weken zullen overal op de site zulke vraagtekens te zien zijn
Klik er gerust op om meer info en/of tips te krijgen over de werking van deze website.
Vergeet niet, suggesties zijn welkom !

Clubs tornooien interclub Ranking Documenten BBSA Referees Coaching
Secretariaat
Georges Lefevre
+32 479 84 09 57
georges.lefevre@gmail.com

nieuws

Geplaatst op 07/01/2022

Toestand na uitspraak Raad van State

Beste snookerliefhebber,
 
Onderstaande link is de korte samenvatting van wat de Raad Van State heeft beslist naar aanleiding van het verzoekschrift ingediend door BBSA vzw en 2 spelers ten opzicht van de opgelegde maatregelen van het Overlegcomité.

 
Wat betekent dit concreet:
De snookersport kan terug opgestart worden. De nationale tornooien zullen (vanaf 10 januari 2022) terug kunnen gespeeld worden en komen dus terug als actief op de kalender.
 
Het is aan de verschillende gewestraden om te beslissen over de heropstart van de eigen interclubcompetitie en de gewestelijke tornooien. Zij zullen daarover afzonderlijk communicatie moeten uitsturen.
 
Bij het spelen van tornooien (nationaal, gewestelijk, erkend open en beschermd open) en interclubwedstrijden moeten de voorheen en dus nog altijd geldende maatregelen gevolgd worden: ontsmetten van materialen en hulpstukken, ontsmetten van handen, afstand houden en mondmasker correct dragen.
 
Er wordt een oplossing uitgewerkt voor de recreatieve speler (dus de niet leden). Daarover zal er morgenavond verder gecommuniceerd worden.

Meer nieuws van BBSA Oost-Vlaanderen

Powered by

Webdstrijdblad ontbreekt bij deze wedstrijd.